Over mijzelf

Mijn naam is Silvia de Paauw.

DSCN0956 - versie 2

Tijdens mijn vakantie in Israel heb ik een mozaïekcursus gevolgd. Gedurende deze cursus heeft de docente mij zodanig geïnspireerd dat mozaïeken een passie voor mij is geworden. Na afloop van de cursus heeft de cursusleidster mij aangeraden om hier in Nederland mee door te gaan en mijn enthousiasme voor het mozaïeken op anderen over te brengen. Sinds enige tijd heb ik een atelier voor mozaïek in Sittard.

Mozaïeken is voor iedereen, van jong tot oud, een aangename en ontspannende bezigheid.

Mensen die denken dat ze niet artistiek zijn zullen zich verbazen over hun creativiteit. Tijdens het mozaïeken zul je na enige tijd merken dat je de dagelijkse beslommeringen even helemaal kwijt bent. Het enige waar je mee bezig bent is het maken van iets moois door te werken met vormen en kleuren.

In de workshops en cursussen die ik geef, staat een positieve benadering van een ieder voorop. In deze wereld waarin iedereen haast heeft creëer ik rust,  gezelligheid en ontspanning.

Door mijn opleiding en levenservaring ben ik ook in staat mensen te begeleiden die meer aandacht nodig hebben. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met mij op via mail of bel me

06-19921027

KLIK HIER VOOR  ACTIES